Приватне підприємство Автомобільна компанія "УКРАВТОСНАБ" відвантажила замовнику сучасну автовишку CTE B-LIFT 187 на базі DAYUN CGC1060

Новини

Приватне підприємство Автомобільна компанія

23.01.24

Приватне підприємство Автомобільна компанія "УКРАВТОСНАБ" відвантажила замовнику сучасну автовишку CTE B-LIFT 187 на базі DAYUN CGC1060

Приватне підприємство Автомобільна компанія "УКРАВТОСНАБ" відвантажила замовнику сучасну автовишку CTE B-LIFT 187 на базі DAYUN CGC1060 - Новий функціональний автогідропідйомник.

Автовишка CTE B-LIFT 187 на базі DAYUN CGC1060 призначена для підняття робітників, інструментів та матеріалів на висоту до 18 метрів. Ця техніка ідеально підходить для виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт на висоті.
  
Конструкція стріли автовишки CTE B-LIFT 187 – трисекційна телескопічна коробчастого профілю.

Основні характеристики двадцятиметрової CTE B-LIFT 187 включають:                                                                                                                                                    
Горизонтальний виліт стріли до 9,0 метра. 
Вантажопідйомність люльки до 250 кг. 
Повний оберт стріли на 360 градусів. 
Спосіб управління автовишки — гідравлічний.
  
До речі всі італійські автовишки СTE виготовляються з надміцної конструкційної європейської сталі STRENX, що дозволяє знизити загальну вагу обладнання для монтажу на маловантажні шасі, а також збільшити безпеку при роботі та загальний термін експлуатації.
  
Однією з важливих особливостей цієї автовишки є наявність електроізольованої люльки, яка дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі та зв'язку під напругою до 1000 В без вимикання електроенергії.
  
Шасі DAYUN CGC1060, на якому встановлена автовишка CTE B-LIFT 187, також відзначається високою надійністю та можливістю використання в різних умовах.
 
Основні переваги автовишки CTE B-LIFT 187 на шасі DAYUN CGC1060 включають: велику функціональність та універсальність, надійність та ефективність при виконанні різних видів робіт. Техніка відповідає найвищим стандартам якості та безпеки. 
 
Загалом ми готові запропонувати вам широкий асортимент автогідропідйомників, з робочою висотою підйому від 14 до 61 метрів. 

Наша компанія готова надати вам всебічну підтримку та допомогу в виборі оптимального рішення для вашого комунального підприємства.

Звертайтеся! 

☎️ Деталі за телефоном:  (067) 575-25-24, (050) 301-36-37.

 

 

Приватне підприємство Автомобільна компанія

Інші новини