В "УКРАВТОСНАБ" з'явився електрокар VOLKSWAGEN ID4

Новини

В

03.11.2023

В "УКРАВТОСНАБ" з'явився електрокар VOLKSWAGEN ID4

Volkswagen ID.4  - електромобіль від Volkswagen , він базується на платформі Volkswagen Group MEB і став першим кросовером в електричній лінійці марки. У платформі MEB акумуляторна батарея розташована у підлозі автомобіля.

Машина створена на модульній платформі Volkswagen Group МЕВ (на ній вже виробляється Škoda Enyaq iV ). Компонування цієї платформи таке, що велика акумуляторна батарея розташована під підлогою салону, за рахунок чого на днищі відсутній потужний центральний тунель. Це дозволило трохи збільшити простір у салоні  .

Дизайн кросовера ID.4 був стилістично уніфікований з моделлю ID.3 , хоча ID.4 має більшу компонування кузова. Рельєфність їй надає оригінального оформлення переднього бампера. Характерною особливістю дизайну є відсутність традиційних решіток радіатора. Замість неї встановлено тонку декоративну смужку, що з'єднує між собою вузькі світлодіодні фари.

Під переднім бампером розташований повітрозабірник, за яким знаходиться радіатор та система кондиціювання повітря. Короткі звиси кузова і колісна база 2765 мм у сумі становлять довжину 4584 мм. Колісні диски пропонуються від 18 до 21 дюйма.

Місткість багажника складає 543 літри, зі складеними задніми сидіннями - 1575 літрів.

Колірна гамма кузова ID.4 має 6 варіантів кольору. Крім стандартних кольорів, доступні забарвлення з контрастним чорним або панорамним дахом, а також сріблястими рейлінгами.

ID.4 оснащується електродвигуном APP 310, який складається з синхронного безщіткового генератора з синхронним мотором, розташованим на задній осі. Двигун видає потужність від 109 до 150 кВт (148-204 к.с.; 146-201 к.с.) і момент, що крутить, до 310 Н·м, обертаючись зі швидкістю до 16 000  об/хв .

Інші новини