ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Новини

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

08.08.2023

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Якісний сервіс автомобіля – запорука Вашого комфорту та безпеки. Регулярне сервісне обслуговування може допомогти виявити та виправити будь-які потенційні проблеми з автомобілем, які можуть вплинути на його безпеку. Наприклад, перевірка гальмівної систем

Якісний сервіс автомобіля – запорука Вашого комфорту та безпеки

Незалежно від того, чи ви керуєте новим автомобілем 2023 року випуску, чи вашому автомобілю виповнився перший ювілей, регулярне технічне обслуговування є обов’язковим. Багато з нас користуються своїми автомобілями щодня, але буває так, що ми відкладаємо обслуговування автомобіля у довгий ящик. Однак, регулярні огляди з простими технічними роботами убезпечать автовласника від дорогого ремонту через поломку, яка може статися внаслідок того, що дрібна заміна не відбулася вчасно.

Тож, рекомендується проходити професійне обслуговування автомобіля кожні 10 000 кілометрів пробігу або кожен рік, в залежності від того, що наступить раніше. Таке обслуговування може включати просту заміну масла та повну перевірку автомобіля, включаючи перевірку безпеки.  Тому легко заключити, що проходження регулярного сервісного обслуговування має наступні переваги:

1. Регулярне сервісне обслуговування може допомогти виявити та виправити будь-які потенційні проблеми з автомобілем, які можуть вплинути на його безпеку. Наприклад, перевірка гальмівної системи, підвіски, системи вихлопних газів, тощо. Своєчасний контроль може запобігти аварії.

  1. Зменшення витрат на ремонт: регулярне обслуговування може допомогти запобігти серйозним проблемам з автомобілем, що можуть вимагати дорогих ремонтів. Наприклад, заміна масла та фільтрів двигуна вчасно може підвищити тривалість його роботи та запобігти дорогому ремонту.
  2. Підтримка продуктивності автомобіля: регулярне сервісне обслуговування може допомогти зберегти ефективність двигуна та інших систем автомобіля. Це може допомогти автомобілю їздити на більш великі відстані на одному баку пального, що зменшує витрати на пальне
  3. Важливо при цьому сервісне обслуговування здійснювати на офіційних сервісних станціях. По-перше, офіційний дилер зазвичай використовує оригінальні запчастини, які спеціально розроблені для кожного конкретного автомобіля.

По-друге, всі роботи по автомобілю будуть виконані фахівцями, які мають досвід роботи з конкретними моделями автомобілів і можуть швидко та ефективно діагностувати та вирішувати питання функціонування всіх систем автомобіля. І найголовніше, при проходженні сервісного обслуговування на офіційній станції автомобіль зберігає гарантію виробника.

Чекаємо вас у нашому Автосервісі з 9-00 до 18-00 за адресою м. Харків, проспект Льва Ландау, 151Д або ви можете зателефонувати: (067) 575 25 30 ,(057) 716 49 40, (057) 754 66 30, (067) 575 25 24, (050) 301 36 37.

 

Інші новини